Edderkop kabale

Velkommen til! Her kan du helt gratis lægge en edderkop kabale

Efter mange kommentarer fra jer har vi besluttet at udvide siden med en ekstra kabale. Vi har hørt rigtig mange kommentarer fra jer som har specifikt har nævnt at I ønsker denne kabale på siden, og endelig er den blevet tilføjet. Derfor kan du herunder finde kabale, nemlig der har fået navn efter det lille ottebenede insekt – nemlig edderkop kabalen. Edderkop kabalen er en anden kabale, der ligesom 7 kabalen, lægges af danskere over hele landet.

Herunder finder du en version, der kan spilles på forskellige sværhedsgrader. Læs mere om hvordan under selve spillet.


 

Edderkop kabalen er en af de klassiske kabaler der er flere hundreder af år gammel. Hvornår den helt præcis er fra kan være svært at sige, men sikkert det er det at det en kabale der er meget meget gammel. Den skiller sig en smule ud fra nogle af de andre kabaler, og det gør den af den simple grund at denne her skal man benytte to kort spil for at kunne lægge. Det er da nok også en af de primære grunde til, hvorfor netop denne kabale har sakket en smule bagud i popularitet i forhold til nogle af de andre kabaler, da det ikke altid er sikkert at man har to spil kort liggende, og selvom man har så kan det være træls at skulle til at tælle dem igennem for at være helt sikker på at alle kort de er til stede som de skal være.

Når man først er sikker på at alle kortene er der, så kan man komme i gang med at lægge sin edderkop kabale. Det skal dog lige siges, at hvis man vælger at spille eller lægge den online, som du jo sikkert er i gang med hvis du sidder inde på vores side, så kan du springe dette skridt over og blot trykke spil hvorefter kortene helt automatisk bliver lagt ud for dig – se, det er smart!

Du kan også spille en edderkop kabale her!

En edderkop kabale er altid et hit

Så når man er klar til at spille og alt er klart og tilrettelagt så gælder det udelukkende om en ting: det er nemlig at få alle kortene væk fra bordet. Det kan i første omgang lyde let, men tro mig når jeg siger at det ofte er lettere sagt end gjort, og en af grundene til dette skal bl.a. findes i at kabalen faktisk uanset hvor godt man gør det ikke altid er i stand til at kunne gå op. På den måde går den ind i samme kategori som nogle af dens brødre når det kommer til kabaler, for som de fleste ved, der har lagt kabaler i lang tid, så langt fra altid at man har heldet på sin side, når man først begynder at lægge det første kort, hvorefter det næste kort skal lægges eller måske trækkes fra bunken. Det hele kan gå noget så godt men lige pludselig kan man som ved et lyn fra en klar himmel blive slået til tælling ved at et kort ikke kan placeres eller ved at der ikke er flere ting, man er i stand til at gøre.

Alle der har prøvet at lægge en kabale bare en gang, ved hvor en øv situation det kan være, og hvor en sur fornemmelse man kan have i kroppen. Når det sker – og det kommer til at ske ofte når det er en edderkop kabale, så er der to muligheder som man dernæst har foran sig, og det er enten at smide håndklædet i ringen og så gå videre til den næste aktivitet, der står på ens to do liste – det kan fx være at man skal til at i seng eller omvendt kan det være man har startet dagen ud med en god kabale og derved har en masse andre ting på programmet der skal klares. Denne mulighed har man selvfølgelig ELLER man kan vælge at tage kampen op og så tage en runde til i håbet om at det denne gang vil lykkes.

Det går ikke altid lige godt

edderkop-kabaleHvad man vælger er ofte op til en selv og i hvilket humør man er i. Det kommer også meget an på, hvor meget man har på programmet for det kan nok ikke være nogen hemmelighed at hvis en program er fyldt op, så nytter det ikke at man sidder og bruger hele morgenen eller måske hele eftermiddagen på en edderkop kabale fordi man i grunden blot er en dårlig taber, der ikke vil indse at nederlaget altså har indtruffet. Hvis man lægger en ekstra edderkop kabale, så er der også den chance for, at man kommer til at tabe endnu engang. Og hvis det sker, så kan man altså hurtigt komme ind i en ond cirkel hvor det hele kan føles til at være imod en selv og det er altså ikke sjovt! Så hvis man har haft en dårlig stime af kabaler, der simpelthen ikke vil gå op, så vil jeg anbefale at du tager en pause, og så måske venter et par timer eller måske et døgn med at komme tilbage!