3 spændende tidsfordriv, der gør dig klogere

Tro det eller lad være, men der er faktisk andre sjove tidsfordriv man kan give sig i kast med end bare lige at vælge og lægge en syv kabale med sine gamle men også hyggelige kabale kort. Der er mange forskellige ting, og fordelen ved netop en kabale er at man kan gøre det stort set hvorind man befinder sig, for der er næsten altid et spil kort og derfor også et bord indenfor rækkevidde, hvor man kan lægge den sammen med enten sine venner og familie eller måske alene for at få tiden til at gå og se om man kan lykkedes med at få den til at gå op til sidst. De fleste af os kender sikkert lykken når den endelige går op og man formår at få lagt det sidste kort på bunken. Det er en rar og dejlig følelse, men dermed ikke sagt at det er det eneste sjove man kan lave for at få tiden til at gå. Lad os tage et kig på nogle af de andre eksempler.

Lav en soduko

Mange kender sikkert sudokuen fra diverse magasiner eller blade, hvor man ofte finder den på en af de sidste sider. En sudoku ligner på mange punkter også en kabale, da det er et hyggeligt tidsfordriv og det er en lille slags tal gåde, som kan kræve lang tid at få løst. Derfor er det også en fordel at tage sig god tid til lige præcis at få gjort dette for tiden og sværhedsgraden svinger bertragetligt. Man kan finde disse sudokuer som kan løses på mindre end et par minutter (ok, så skal man nok også skynde sig en hel del) og så kan man finde andre, der kan løses på flere timer. Der står heldigvis klart g tydeligt ofte hvor svær en given opgave er, så man skal altså ikke være bange for at give sig i kast med en af disse.

Hvis du mangler reglerne for at finde ud af hvordan man i grunden skal få løst en sudoku eller bare har lyst til at lære nogle ekstra tips og tricks, så kan du finde det her.

Find din gamle kryds og tværs frem

Så kommer vi til den anden aktivitet, som også er øverst på favorit listen hos mange af læserne her på bloggen. Det er jeg næsten sikker på! Det er der da også et par gode grunde til, men først og fremmest så skyldes det jo nok at dette bare er og bliver et hyggeligt tidsfordriv, og hvis man har venner og bekendte, som sidder og prøver at løse den samme sudoku så kan der hurtigt gå konkurrence i den.

Som med den anden ovenover vil vi ikke gå i detaljer med hvordan og hvorledes man skal løse denne, for de kan variere rigtig meget. Og nogle er ligeledes svære, mens andre er lette og målrettet børnesegmentet måske. Det kan i øvrigt anbefales at få anskaffet sig en bog hvor man hurtigt og nemt kan lære en masse tips og i øvrigt finde frem til ord, der starter med et bestemt bogstav. Hvis man bare har siddet og rodet lidt rundt med kryds og tværs istedet for en 7 kabale, så kan man nok hurtigt sige ja til, at det ofte er en stor hjælp!

 

Læs en god bog

Så kommer vi til sidste forslag. Og det er at få læst en god og hyggelig bog. Hvis man finder den rette bog så kan man blive suget fuldstændig ud af tid og sted og bare få fordybet sig godt og grundigt i den historie man er i gang med. Man høre ofte folk sige at de ikke bryder sig om at læse bøger, men dette tror jeg nu ikke rigtig på, og det er bl.a. fordi at der er et så kæmpe stort udvalg af bøger i alle mulige former og kategorier. Der burde altså være noget som enhver kan blive fanget af – hvad end det er den ene eller de manden historie og om det er en krimi, en biografi eller måske en gyser der er skrevet af nogle af de store kendte forfattere så er der altså noget som alle kan få tiden til at gå med, og hvis man ikke har fundet en endnu, der kan fange en, så gælder det bare om at blive ved med at lede. Du kan finde sådan en god bog her.

Hvis alt andet fejler, så vælg en 7 kabale!

Men når alt kommer til alt så er vi jo nok samlet herinde fordi vi alle er fans af den gode gamle 7 kabale. Og det er nu også det, der for mange af os er og bliver det bedste tidsfordriv. Hvis du genre vil i gang med at løse en 7 kabale nu, så forslår vi at du gør det på forsiden hvor du kan løse en 7 kabale helt gratis.

Rate this post

Skriv en kommentar