Skal man lave kabalen med en ven?

Når man skal lave en 7 kabale så er det ofte man kan føle at det kan være svært at få den til at gå op. Det er her at det kan være en ide at få hjælp fra en ven. Problemet med at løse en 7 kabale er selvfølgelig at den af og til simpelthen bare ikke kan gå op. Det kan enten være fordi at kortene simpelthen ligger i en rækkefølge så det bare er helt umuligt, men det kan derimod også være på grund af en fejl, der er sket fra personens side. Sådanne fejl kan nemmere og lettere udgåes hvis man er flere om at lægge kabalen. Det første det gælder om i dette tilfælde er selvfølgelig så at finde ud af hvem der bør styre slagets gang og sidde med kortene. Her kan man også vælge en orden hvor man skiftes til det.

 

2 er som regel sjovere

2 er som regel sjovere end en, det kan virke helt naturligt. Hvis en kabale ikke går op kan man ofte føle sig som en dårlig taber, når man vil have at ens frustrationer skal ud, og her kan det især gavne at have en medspiller ved sin ide som man kan dele denne trælse følelse af nederlag af. Men der hvor det især bliver gavnligt at have en ekstra medspiller er at det bare bliver sjovere og man har noget at grine af sammen. Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste aktiviter bliver en del sjovere af at man er flere om dem, og det er også tilfældet med en 7 kabale.

Det kan være lettere med en ven

Udover at det kan være lettere og sjovere med en ven så vil man også føle at tiden blot flyver afsted. I øvrigt kan man lave en lille konkurrence ud af det, hvis man nu kan få samlet to spil kort. Man kan lave en lille 7 kabale dyst, hvor det gælder om at få løst kabalen så hurtigt som muligt. Dette kan ikke komme bag på nogen at det kan indebærer en masse sjov, og hvis du selv har en ven eller et familiemedlem, der også nyder at lægge kabaler, så er det bare med at komme i gang!

Rate this post

Skriv en kommentar