Opdatering: December 2022

Så er der snart spænende nyt til alle de kabaleglade brugere af 7kabalespil.dk!

Vi kan ikke afsløre så meget endnu, men vi kan sige at der snart kommer et nyt design og flere nye kabaler til siden, som man kan begynde at glæde sig til. Det er sjældent at man ser at nye kabaler bliver udviklet, så derfor er de mange kabaler nogle man er nødt til at sætte ekstra stor pris på. Det prøver vi ved hele tiden at forbedre os, og derfor vil man snart finde nogle flere at kunne spille her på siden.

Har I nogle forslag?

Hvis man har nogle forslag til hvordan vi kan forbedre 7kabalespil.dk så håber vi at høre fra jer. Vi har allerede fået meget feedback fra mange af de brugere, der spiller på siden, og det er vi meget taknemmelige for. Så hvis du har nogle forslag, det kunne være til:

  • Selve kabalerne
  • Designet
  • Nye tiltag og features
  • Etc.?

Så hører vi meget gerne fra jer!

Rigtig god jul!

Hvordan lærer man sit barn at lægge en 7-kabale?

7-kabalen er en rimelig nem og simpel kabale, som du sagtens kan lære dit barn, når det kan tallene og tallenes rækkefølge. 

Kan dit barn forstå den følgende forklaring, så kan det lære at lægge en 7-kabale. Sid sammen med dit barn de første par gange, indtil de helt har forstået det og kan huske det hele. 

Forstå det basale

Forklar dit barn, at de skal lægge kort ud i 7 rækker. I første række skal der ligge et enkelt kort, i anden række to kort og så videre, og det øverste kort skal vendes med tallet eller billedet synligt.

Forklar barnet, at en 7-kabale gælder om, at få alle kortene til at ligge i fire stakke ovenover de 7. I disse fire stakke skal kortene ligge i rækkefølge, og det er essen, som skal være nederst. Oven på essen kan man ligge nummer to, så nummer 3 og så videre. De skal også ligge i kulør, så hjerterne, ruderne, sparene, og klørene må kun ligge sammen med deres egne. 

Forklar hvordan man får kortene fra de 7 bunker samt stakken med de resterende kort til at ligge i de fire bunker. Først kan du forklare, at når de kan se en esser, så kan de starte en af de fire bunker. Når først essen ligger der, så kan man lægge kort nummer to ovenpå og så videre. 

Så barnet skal holde øje med hvilke kort der en synlige i de 7 rækker, og om de kan lægges op i de fire bunker. 

Lær at spille

Forklar barnet, at når det har taget det øverste kort fra en af de 7 bunker, så må det vende det kort der ligger under. Så det øverste kort må altid være synligt. 

Forklar dit barn, at med den bunke af kort, som ikke ligger på bordet, må det tage tre kort fra. Det øverste af de tre kort må det bruge, men ikke de andre. 

Kun hvis barnet kan bruge det øverste, må det så bruge det andet øverste kort. 

Forklar så, at man kan lægge kort sammen og lægge kort ud, på de 7 rækker. Forklar at hvis det øverste kort i en bunke er en femmer, så man det lægge en firer ovenpå. Den firer kan både være fra en af de andre 6 rækker eller fra de tre kort fra stakken, som bliver vendt. 

Dog må en sort kun lægges ovenpå en rød og omvendt. 

Har du overvejet flere kabaler?

Udover 7 kabale, så er der, som du helt sikkert ved, mange flere gode og sjove kabaler som du kan fordrive tiden med. Her kigger vi på nogle af de andre gode.

Napoleon kabale

Napoleon kabalen er en klassisk kabale der er mindst et par hundrede år gammel og som er blevet opkaldt efter herskeren Napoleon fra Frankrig.

Pyramide kabalen

Pyramide kabalen er en af de kabaler som ikke så mange er bekendt med og det er faktisk en skam, for når man først har forsøgt at spille eller lægge den én gang, så er det ikke noget du vil undvære. Det er en rigtig sjov kabale og det skyldes bl.a. at der formes som en pyramide når man lægger den og det giver en helt ny dimension.

Crescent kabale

Den her kender du måske heller ikke så godt. Den kan være lidt svær at forklare, men hvis du har mod på at prøve noget nyt, så kan den til hver en tid anbefales på det varmeste.

Masser af gratis kabaler

Man kan spille kabaler mange steder på nettet, men det er de færreste steder at man kan spille dem helt gratis. Derfor anbefaler vi at man vælger siden gratis-kabaler.dk, hvor man – som navnet antyder, kan lægge ALLE de bedste kabaler. Prøv dem, men pas på – for du kan virkelig risikere at bruge mange timer på siden.

gratis-kabaler.dk
Find masser af gratis kabaler på gratis-kabaler.dk

God fornøjelse med kabalerne, og husk så, at når du er færdig, så skynd dig her tilbage og fortsætte med 7 kabalen!

 

Hvornår bør man lægge en 7 kabale?

7-kabalen er en kabale, hvor du lægger kort ud i 7 rækker. I første række lægger du kun et enkelt kort, i anden række to kort, i tredje tre osv. Det øverste kort i hver bunke vender så kortets kulør og nummer eller billede er blottet. 

Du forsøger dernæst at få alle kortene til at ligge i rækkefølge med essen nederst i fire bunker over de 7. Det gør du med de blottede kort fra de 7 rækker, og ved at vende hver tredje kort blandt de resterende, som ikke ligger på bordet. 

Herlig tidsfordriv

At lægge en 7-kabale kan virke rigtig afslappende. Du kan bare lade alt din opmærksomhed være på kortene, men uden at skulle koncentrere dig om noget. At lægge en 7-kabale kan være vildt hyggeligt, og det kan være din lille kvalitetsstund med dig selv. 

Nogen kan godt lide at lægge 7-kabaler mens de lytter til nogen snakke eller undervise. Det er kan holde dig lidt underholdt og dine hænder beskæftigede, mens du tager viden ind. 

Når du kommer hjem fra arbejde, og bare har brug for en stund til lige at lande, så er en 7-kabale rigtig god. Det kan være i stedet for at tage fat i telefonen eller tænde for fjernsynet. Det er mere roligt og fredfyldt, og lidt mere hyggeligt. 

En 7-kabale er også rigtig god at lægge, når du har noget tid du skal fordrive. Det kan være du skal  vente på nogen eller noget, og ikke rigtig har andet at give dig til. Med en 7-kabale går tiden hurtigt, og du hygger dig samtidig. 

Det føles utrolig rart og fornøjeligt, at lægge en 7-kabale, der går op. Derfor er de også gode at lægge, når du bare har brug for at rette fokus mod noget simpelt og noget der føles tilfredsstillende. 

Skal man lave kabalen med en ven?

læg en kabale med en ven

Når man skal lave en 7 kabale så er det ofte man kan føle at det kan være svært at få den til at gå op. Det er her at det kan være en ide at få hjælp fra en ven. Problemet med at løse en 7 kabale er selvfølgelig at den af og til simpelthen bare ikke kan gå op. Det kan enten være fordi at kortene simpelthen ligger i en rækkefølge så det bare er helt umuligt, men det kan derimod også være på grund af en fejl, der er sket fra personens side. Sådanne fejl kan nemmere og lettere udgåes hvis man er flere om at lægge kabalen. Det første det gælder om i dette tilfælde er selvfølgelig så at finde ud af hvem der bør styre slagets gang og sidde med kortene. Her kan man også vælge en orden hvor man skiftes til det.

 

2 er som regel sjovere

2 er som regel sjovere end en, det kan virke helt naturligt. Hvis en kabale ikke går op kan man ofte føle sig som en dårlig taber, når man vil have at ens frustrationer skal ud, og her kan det især gavne at have en medspiller ved sin ide som man kan dele denne trælse følelse af nederlag af. Men der hvor det især bliver gavnligt at have en ekstra medspiller er at det bare bliver sjovere og man har noget at grine af sammen. Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste aktiviter bliver en del sjovere af at man er flere om dem, og det er også tilfældet med en 7 kabale.

Det kan være lettere med en ven

Udover at det kan være lettere og sjovere med en ven så vil man også føle at tiden blot flyver afsted. I øvrigt kan man lave en lille konkurrence ud af det, hvis man nu kan få samlet to spil kort. Man kan lave en lille 7 kabale dyst, hvor det gælder om at få løst kabalen så hurtigt som muligt. Dette kan ikke komme bag på nogen at det kan indebærer en masse sjov, og hvis du selv har en ven eller et familiemedlem, der også nyder at lægge kabaler, så er det bare med at komme i gang!

Forberedelse til en 7 kabale

Når man skal til at lægge ne 7 kabale så er der en række ting man kan gøre for at forberede sig så godt som muligt. Først og fremmest gælder dette selvfølgelig om at man skal have lagt kortene op i den rigtige rækkefølge, men der er ligeledes et par andre ting, man kan gøre sig betragtninger over. Disse og mere til vil der blive gennemgået i indlægget, så find kortene frem og gør dig klar til at lægge ne 7 kabale. Det skal i øvrigt lige siges at det nemmeste til hver en tid vil være at lægge en 7 kabale online, men dette er selvfølgelig op til den enkelte, hvad han eller hun vil vælge. Nogle kan godt lide at det hele bliver lagt op for en og der sørges for at der ikke kan forkomme fejl mens andre fortrækker at gå mere gammeldags til værks med rigtige fysiske kort foran sig.

Uanset hvad, så kan du hvertfald finde en 7 kabale her.

Få fundet de rigtige kort

Først og fremmest er det vigtigt at man finder de rigtige kort. Man kan helt sikkert godt bruge de gamle og sidste kort der har gemt sig i køkkenskuffen igennem mange år, men det er nu engang lettere og meget mere behageligt at bruge nogle kort, der er helt nye. Det gør det i øvrigt også lettere at undgå fejl med for så risikere man ikke det store og træne ting at nogle af kortene måske hænger sammen, og man dermed misforstår et kort som to kort eller omvendt.

Tænk dig godt om

Dette lyder måske trivielt men det kan faktisk være et rigtigt godt tip. Hvis du føler at du er gået i stå med 7 kabalen så skal du bare lige give dig selv lidt tid og så måske komme tilbage til kabalen lidt senere. Derfor er der også mange der vælger at splitte kabalen op i flere skridt så man ikke skal lægge det hele af kabalen lige med det samme. Det værste er når man kommer til at stirre sig blind på en mulighed, der er lige foran sig, og derfor kan en pause være en god ide.

3 spændende tidsfordriv, der gør dig klogere

andet tidsfordriv end kabale

Tro det eller lad være, men der er faktisk andre sjove tidsfordriv man kan give sig i kast med end bare lige at vælge og lægge en syv kabale med sine gamle men også hyggelige kabale kort. Der er mange forskellige ting, og fordelen ved netop en kabale er at man kan gøre det stort set hvorind man befinder sig, for der er næsten altid et spil kort og derfor også et bord indenfor rækkevidde, hvor man kan lægge den sammen med enten sine venner og familie eller måske alene for at få tiden til at gå og se om man kan lykkedes med at få den til at gå op til sidst. De fleste af os kender sikkert lykken når den endelige går op og man formår at få lagt det sidste kort på bunken. Det er en rar og dejlig følelse, men dermed ikke sagt at det er det eneste sjove man kan lave for at få tiden til at gå. Lad os tage et kig på nogle af de andre eksempler.

Lav en soduko

Mange kender sikkert sudokuen fra diverse magasiner eller blade, hvor man ofte finder den på en af de sidste sider. En sudoku ligner på mange punkter også en kabale, da det er et hyggeligt tidsfordriv og det er en lille slags tal gåde, som kan kræve lang tid at få løst. Derfor er det også en fordel at tage sig god tid til lige præcis at få gjort dette for tiden og sværhedsgraden svinger bertragetligt. Man kan finde disse sudokuer som kan løses på mindre end et par minutter (ok, så skal man nok også skynde sig en hel del) og så kan man finde andre, der kan løses på flere timer. Der står heldigvis klart g tydeligt ofte hvor svær en given opgave er, så man skal altså ikke være bange for at give sig i kast med en af disse.

Hvis du mangler reglerne for at finde ud af hvordan man i grunden skal få løst en sudoku eller bare har lyst til at lære nogle ekstra tips og tricks, så kan du finde det her.

Find din gamle kryds og tværs frem

Så kommer vi til den anden aktivitet, som også er øverst på favorit listen hos mange af læserne her på bloggen. Det er jeg næsten sikker på! Det er der da også et par gode grunde til, men først og fremmest så skyldes det jo nok at dette bare er og bliver et hyggeligt tidsfordriv, og hvis man har venner og bekendte, som sidder og prøver at løse den samme sudoku så kan der hurtigt gå konkurrence i den.

Som med den anden ovenover vil vi ikke gå i detaljer med hvordan og hvorledes man skal løse denne, for de kan variere rigtig meget. Og nogle er ligeledes svære, mens andre er lette og målrettet børnesegmentet måske. Det kan i øvrigt anbefales at få anskaffet sig en bog hvor man hurtigt og nemt kan lære en masse tips og i øvrigt finde frem til ord, der starter med et bestemt bogstav. Hvis man bare har siddet og rodet lidt rundt med kryds og tværs istedet for en 7 kabale, så kan man nok hurtigt sige ja til, at det ofte er en stor hjælp!

 

Læs en god bog

Så kommer vi til sidste forslag. Og det er at få læst en god og hyggelig bog. Hvis man finder den rette bog så kan man blive suget fuldstændig ud af tid og sted og bare få fordybet sig godt og grundigt i den historie man er i gang med. Man høre ofte folk sige at de ikke bryder sig om at læse bøger, men dette tror jeg nu ikke rigtig på, og det er bl.a. fordi at der er et så kæmpe stort udvalg af bøger i alle mulige former og kategorier. Der burde altså være noget som enhver kan blive fanget af – hvad end det er den ene eller de manden historie og om det er en krimi, en biografi eller måske en gyser der er skrevet af nogle af de store kendte forfattere så er der altså noget som alle kan få tiden til at gå med, og hvis man ikke har fundet en endnu, der kan fange en, så gælder det bare om at blive ved med at lede. Du kan finde sådan en god bog her.

Hvis alt andet fejler, så vælg en 7 kabale!

Men når alt kommer til alt så er vi jo nok samlet herinde fordi vi alle er fans af den gode gamle 7 kabale. Og det er nu også det, der for mange af os er og bliver det bedste tidsfordriv. Hvis du genre vil i gang med at løse en 7 kabale nu, så forslår vi at du gør det på forsiden hvor du kan løse en 7 kabale helt gratis.

Undgå en stresset dag med en kabale

undgå stress med kabale

Siden du er inde på 7kabalespil.dk, må det betyde at du ligesom mig er vild med at lægge en 7 kabale i ny og næ. Hvis du ligger en 7 kabale eller en hvilken som helst kabale for den sags skyld, så vil du hurtigt føle en rolighed i hele kroppen, der breder sig jo mere man bruger tiden fornuftigt på at få den lagt i et stille og roligt tempo – der er nemlig ingen grund til at skynde sig gennem kabalen. På den måde kan man også nemmere undgå at man støder ind i dumme fejl, som man kan læse mere om i artiklen her.

Hvorfor lægge en kabale?

Som overskriften af denne artikel antyder så kan man med en kabale sikre at man får slappet af og får sig en stille og rolig hverdag, og der er da også en god grund til at netop 7 kabale har været populær i så mange år. Derfor er det vigtigt at man finder tid i hverdagen til at få den lagt, så man ikke behøver at tænke på en masse andre ting der skal nåes. Stress er en af de hyppigste “sygdomme” i dagens Danmark og hvis ikke man passer på kan den komme til at fylde en stor del i ens hverdag, og det kan blive både hårdt for en selv, men også for ens nærmeste familie og lignende. Hvis du er i tvivl om hvordan man finder ud af om man lider af stress så kan det anbefales at læse mere om det her på Netdoktor.dk.

Men så længe man kan holde overblikket over en stille og afslappet hverdag så skal det nok gå og det er netop der hvor den gode og rare syv kabale kommer ind i billedet. Som sagt så bør man sætte tid af til i ens hverdag at man får lagt en kabale, for det er nemlig kun på den måde at man vil undgå at det hele føles lidt for uoverskueligt.

Sæt tid af til kabalen

Når man gerne vil lægge sin kabale, så er det en god ide at sætte tiden af til det, så man ikke har andre ting, der kan komme og forstyrre en i ens gøren. Hvor og hvornår man skal lægge den kan være to vigtige faktorer, der kan spille ind, og her er det vigtigt at man husker på at det som udgangspunkt er ligegyldigt. Om man gør det i dagligstuen, i soveværelset eller på toilettet (selvom sidstenævnte nok kan give en smule problemer), så er det underordnet. Det vigtige er bare at man finder et sted hvor der er ro. Så hvis man har sit kontor lige ved siden af børneværelset hvor der ofte er larm fra fjernsynet eller computeren så skal man måske overveje at gøre noget andet i stedet. Så tag et andet sted hen, hvor der er mere stille og tag den tid det nu tager at få gjort det der skal gøres. Et andet dilemma som nogen støder på er hvorvidt man skal gøre det om morgenen eller om aftenen. Hvis man ikke har lyst til at gøre det lige når man står op, så vælg evt. at gøre det efter arbejde, eller måske efter man har spist aftensmad og fået taget af bordet.

Lad kabalen bestemme tempoet

7 kabaleNår man først har fundet det rette tidspunkt og sted for den gode kabale, så må man ikke skynde sig gennem den. Det er noget, der er nævnt ovenover, men det kan ikke understreges nok. Hvis du føler at kabalen går langsomt så er der intet galt i det. Tag den tid, som det nu engang tager og lad dig ikke påvirke hvis du føler at du stirrer dig blind på kortene. Det er sådan det skal være, og jeg kan love dig for, at du ikke er den eneste, der i tidens løb har haft det på den måde.

Andre aktiviteter som en kabale

Når man er færdig med kabalen – og her kan det enten være at man har været succesfuld og løst den eller det kan være man må se sig slået og så gå videre til næste ting. Hvis man har tabt i kabalen eller hvis man med andre ord ikke har formået at få den til at gå op, så skal man ikke frygte det. Tværtimod skal man tage det til sig, og acceptere at det bare ikke lige var den kabale man skulle få løst. Det er helt ok, og så kan man gå videre til en anden god ting at lave. Der er mange ting man her kan lave og en tur på Facebook kan for mange virke til at stresse af på, så længe at det ikke tager overhånd og så længe man kan styre ens forbrug.

Et andet forslag er at læse et citat på nettet, som eksempelvis på siden her. Et godt citat kan give en masse at fundere over og på den måde kan det være godt til at fuldende sin dag med lige før man skal i seng. Hvis man har nogle store tanker man kan gøre sig, så kan det tage lidt af fokus fra dagens andre små ting, som måske blot ville forstyrre ens tankemønster før man skal til at rejse afsted til drømmeland.

God fornøjelse!

Til sidst er der bare at sige god fornøjelse med din kabale! Jeg håber at du har kunne få glæde af nogle af de ting, der står i artiklen her, og hvis ikke så er der ikke noget at gøre ved det. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om at det er hyggeligt at sidde og lægge en 7 kabale, og hvad end man gør det med ægte kort som på rigtig gammeldags manér eller man måske i stedet vælger at gøre det på en anden måde, som netop ved at benytte sig af denne hjemmeside så skal det nok være sjovt!

Læg din 7 kabale her!

3 måder at undgå fejl i kabalen

Der er mange forskellige fejl man kan lave, når man sidder og laver sin 7 kabale. Det kan fx være at man kommer til at lave en fejl ved at ligge kortet i den forkerte bunke eller man risikere at lægge to kort i stedet for et kort eller man kan læse forkert på kortene og derved igen komme til at lave en fejl. Derudover så er vi mennesker og der vil unægteligt ske fejl når man er i gang med at lægge sin kabale. Det kan dog undgåes hvis man har de rette regler eller de rette tips, når man er i fuld gang med at lægge kabalen. Disse tips gælder i øvrigt uanset hvad for en kabale man er igang med at lægge og uanset om det er en 7 kabale eller en edderkoppe kabale, så kan man være sikker på at man undgår fejl hvis man følger de følgende råd.

Råd 1: Brug kort med tydelige tal

Dette siger lidt sig selv, men det er klart at det er en god ide at benytte sig af kort, som har tal der er tydelige at se. Nogle kort har mindre tal og derfor kan de være svære at læse. I løbet af en kabale kommer man til at skulle læse mange forskellige tal på kortene og derfor kan det være en god ide at anskaffe sig kort, der har større indexer, som det hedder. Et index er tallet, og man kan ofte få kortspil i enten normal udgave eller med såkaldt large index. Sidste nævnte er en god ide at vælge hvis man vil sikre at man altid får læst tallene korrekt op.

Råd 2: Læg den i et roligt tempo

Det er ligeledes vigtigt at man lægger sin kabale i et rolig og stille tempo så man hele tiden har det store overblik over kabalen. Hvis ikke man har det så kan det være svært at finde ud af hvor man skal lægge kortene. Det kan være her at man hurtigt kommer til at lave en fejl hvis ikke man kan lægge kortet det rigtige sted når man prøver at få et overblik over alle kortene. Der er trods alt 52 forskellige kort, så der er ikke noget at sige til at man ikke kommer til at finde ud af hvor det skal ligge. Det er derfor at man ikke kan få det til at virke med de midler man har til rådighed, når man forsøger at lægge kabalen.brug de rigtige kort

Råd 3: Læg den online

Vi har gemt det bedste råd til sidst. Hvis man vil undgå at der nogensinde kommer til at ske en fejl, så skal man helt sikkert vælge at lægge kabalen online. Her kan man altid føle sig sikker på at der ikke kommer til at ske fejl da der jo altid vil være regler til stede så man ikke kan lægge kortet det forkerte sted.

Hvis man gerne vil forsøge sig med at lægge en kabale online og selvfølgelig helt gratis så kan man vælge at gøre det her på siden. Det er klare og rolige farver som benyttes i spillet og det er derfor oplagt at vælge dette spil når man vil lave sin kabale.

Læg en 7 kabale online lige her!

Forskellige kabale

kabaler

Der er mange forskellige kabaler som hver især er sjove at lægge. Den mest populære er unægteligt, den som de fleste af os kender. Nemlig 7 kabale, og det er den du kan spille på forsiden. 7 kabalen er så populær fordi den netop er så simpel og ligetil at lægge, og den er derfor elsket af mange over hele kloden, men det er nok primært her i norden, at den har vundet så mange fans. Men man skal ikke glemme at 7 kabalen blot er en blandt mange forskellige kabaler, og hvis man har lagt et hav af 7 kabaler, kan det være at man skal overveje at forsøge sig med en anden kabale. Mange af de følgende kabaler ligner en 7 kabale i opbygning og regelsæt, men der er alligevel et par twists i dem allesammen, der gør dem værd at give et forsøg. Du kan læse mere om dem hver især, hvis du læser videre herunder.

7 Kabale

Hvis du skal have lagt en kabale, er den første kabale som de fleste nok tyr til en god gammeldags 7 kabale. Du kan læse meget mere om 7 kabalen her på siden, så den vil vi ikke beskæftige os så meget med her. Reglerne er noget de fleste kender, og den kan lægges af alle så længe man bare har et helt spil kort med alle kortene bortset fra jokerne.

Napoleon

En Napoleon kabale er ligeledes en populær kabale, og den er ligeledes ret så ligetil. I opbygning ligner den en smule 7 kabalen, og man skal også i denne kabale lægge kortene i bunker, som til sidst skal gå op. Det er en rimelig hurtig kabale at lægge og derfor også en kabale som jeg vil anbefale.

Pyramiden

En rigtig sjov kabale at lægge mest af alt fordi at den – som navnet helt korrekt antyder, kommer til at lægge alle kortene, så de tilsammen udformer en flot pyramide. Alene af denne grund er det en kabale, der er værd at afprøve, men uanset hvad, så er det en kabale, der skiller sig lidt ud fra mængden. Den kræver lidt tid at lægge op i modsætning til andre af kabalerne herinde på listen, men når først man har fået sat kortene op i den rigtige orden er den rimelig ligetil at komme i gang med!

Edderkoppekabalen

Edderkoppekabalen er også en af de mere avanceret kabale, og man skal nok først prøve sig med en af de simplere kabaler, før man går i kødet på denne kabale. Den er ligesom de andre en rigtig sjov kabale, når man først kommer ind i et godt tempo, og den kræver at man har tænketøjet i orden, for der skal tænkes en hel del før at man evt. kan få denne kabale til at gå op. Men så meget mere desto grund til at have en rigtig fed følelse når det endelig lykkedes, det kan man godt savne lidt hos nogle af de andre – men hvis man løser en edderkoppekabale, så er det virkelig en succes!

De tre tårne

Ligeså vel som pyramide kabalen, så er de tre tårne ligeledes en kabale, som man bør forsøge sig med – primært på grund af formationen som kortene kommer til at ligge i, når man har lagt den op på bordet. Der er nemlig en grund til at den har fået det navn som den har, for når den ligger fremme så vil man kunne se at kortene kommer til at danne tre store bunker eller tre “tårne”, som man herefter skal få til at gå op. Det er en rigtig sjov kabale, og jo bedre det går jo mindre bliver tårnene indtil man for dem helt fjernet, hvis man da vel at mærke kan få kabalen til at gå op.