3 måder at undgå fejl i kabalen

Der er mange forskellige fejl man kan lave, når man sidder og laver sin 7 kabale. Det kan fx være at man kommer til at lave en fejl ved at ligge kortet i den forkerte bunke eller man risikere at lægge to kort i stedet for et kort eller man kan læse forkert på kortene og derved igen komme til at lave en fejl. Derudover så er vi mennesker og der vil unægteligt ske fejl når man er i gang med at lægge sin kabale. Det kan dog undgåes hvis man har de rette regler eller de rette tips, når man er i fuld gang med at lægge kabalen. Disse tips gælder i øvrigt uanset hvad for en kabale man er igang med at lægge og uanset om det er en 7 kabale eller en edderkoppe kabale, så kan man være sikker på at man undgår fejl hvis man følger de følgende råd.

Råd 1: Brug kort med tydelige tal

Dette siger lidt sig selv, men det er klart at det er en god ide at benytte sig af kort, som har tal der er tydelige at se. Nogle kort har mindre tal og derfor kan de være svære at læse. I løbet af en kabale kommer man til at skulle læse mange forskellige tal på kortene og derfor kan det være en god ide at anskaffe sig kort, der har større indexer, som det hedder. Et index er tallet, og man kan ofte få kortspil i enten normal udgave eller med såkaldt large index. Sidste nævnte er en god ide at vælge hvis man vil sikre at man altid får læst tallene korrekt op.

Råd 2: Læg den i et roligt tempo

Det er ligeledes vigtigt at man lægger sin kabale i et rolig og stille tempo så man hele tiden har det store overblik over kabalen. Hvis ikke man har det så kan det være svært at finde ud af hvor man skal lægge kortene. Det kan være her at man hurtigt kommer til at lave en fejl hvis ikke man kan lægge kortet det rigtige sted når man prøver at få et overblik over alle kortene. Der er trods alt 52 forskellige kort, så der er ikke noget at sige til at man ikke kommer til at finde ud af hvor det skal ligge. Det er derfor at man ikke kan få det til at virke med de midler man har til rådighed, når man forsøger at lægge kabalen.brug de rigtige kort

Råd 3: Læg den online

Vi har gemt det bedste råd til sidst. Hvis man vil undgå at der nogensinde kommer til at ske en fejl, så skal man helt sikkert vælge at lægge kabalen online. Her kan man altid føle sig sikker på at der ikke kommer til at ske fejl da der jo altid vil være regler til stede så man ikke kan lægge kortet det forkerte sted.

Hvis man gerne vil forsøge sig med at lægge en kabale online og selvfølgelig helt gratis så kan man vælge at gøre det her på siden. Det er klare og rolige farver som benyttes i spillet og det er derfor oplagt at vælge dette spil når man vil lave sin kabale.

Læg en 7 kabale online lige her!

Rate this post

Skriv en kommentar