Hvornår bør man lægge en 7 kabale?

7-kabalen er en kabale, hvor du lægger kort ud i 7 rækker. I første række lægger du kun et enkelt kort, i anden række to kort, i tredje tre osv. Det øverste kort i hver bunke vender så kortets kulør og nummer eller billede er blottet. 

Du forsøger dernæst at få alle kortene til at ligge i rækkefølge med essen nederst i fire bunker over de 7. Det gør du med de blottede kort fra de 7 rækker, og ved at vende hver tredje kort blandt de resterende, som ikke ligger på bordet. 

Herlig tidsfordriv

At lægge en 7-kabale kan virke rigtig afslappende. Du kan bare lade alt din opmærksomhed være på kortene, men uden at skulle koncentrere dig om noget. At lægge en 7-kabale kan være vildt hyggeligt, og det kan være din lille kvalitetsstund med dig selv. 

Nogen kan godt lide at lægge 7-kabaler mens de lytter til nogen snakke eller undervise. Det er kan holde dig lidt underholdt og dine hænder beskæftigede, mens du tager viden ind. 

Når du kommer hjem fra arbejde, og bare har brug for en stund til lige at lande, så er en 7-kabale rigtig god. Det kan være i stedet for at tage fat i telefonen eller tænde for fjernsynet. Det er mere roligt og fredfyldt, og lidt mere hyggeligt. 

En 7-kabale er også rigtig god at lægge, når du har noget tid du skal fordrive. Det kan være du skal  vente på nogen eller noget, og ikke rigtig har andet at give dig til. Med en 7-kabale går tiden hurtigt, og du hygger dig samtidig. 

Det føles utrolig rart og fornøjeligt, at lægge en 7-kabale, der går op. Derfor er de også gode at lægge, når du bare har brug for at rette fokus mod noget simpelt og noget der føles tilfredsstillende. 

Rate this post

Skriv en kommentar