Forberedelse til en 7 kabale

Når man skal til at lægge ne 7 kabale så er der en række ting man kan gøre for at forberede sig så godt som muligt. Først og fremmest gælder dette selvfølgelig om at man skal have lagt kortene op i den rigtige rækkefølge, men der er ligeledes et par andre ting, man kan gøre sig betragtninger over. Disse og mere til vil der blive gennemgået i indlægget, så find kortene frem og gør dig klar til at lægge ne 7 kabale. Det skal i øvrigt lige siges at det nemmeste til hver en tid vil være at lægge en 7 kabale online, men dette er selvfølgelig op til den enkelte, hvad han eller hun vil vælge. Nogle kan godt lide at det hele bliver lagt op for en og der sørges for at der ikke kan forkomme fejl mens andre fortrækker at gå mere gammeldags til værks med rigtige fysiske kort foran sig.

Uanset hvad, så kan du hvertfald finde en 7 kabale her.

Få fundet de rigtige kort

Først og fremmest er det vigtigt at man finder de rigtige kort. Man kan helt sikkert godt bruge de gamle og sidste kort der har gemt sig i køkkenskuffen igennem mange år, men det er nu engang lettere og meget mere behageligt at bruge nogle kort, der er helt nye. Det gør det i øvrigt også lettere at undgå fejl med for så risikere man ikke det store og træne ting at nogle af kortene måske hænger sammen, og man dermed misforstår et kort som to kort eller omvendt.

Tænk dig godt om

Dette lyder måske trivielt men det kan faktisk være et rigtigt godt tip. Hvis du føler at du er gået i stå med 7 kabalen så skal du bare lige give dig selv lidt tid og så måske komme tilbage til kabalen lidt senere. Derfor er der også mange der vælger at splitte kabalen op i flere skridt så man ikke skal lægge det hele af kabalen lige med det samme. Det værste er når man kommer til at stirre sig blind på en mulighed, der er lige foran sig, og derfor kan en pause være en god ide.

Rate this post

Skriv en kommentar