Hvorfor lægge en kabale?

Der er er mange gode grunde til at så mange danskere flere gange dagligt vælger at lægge en 7 kabale. Husk at du iøvrigt kan lægge en 7 kabale her. Nogle gør det fordi det simpelthen bare er så vanedannende at det simpelthen ikke kan lade være, mens andre gør det for måske at konkurrere med en ven eller veninde om at stikke deres rekord i at lægge en syv kabale så hurtigt som muligt. Uanset hvad grunden er, så er faktum at flere tusinde danskere hver evig eneste dag vælger at lægge en 7 kabale. Her kommer nogle af de primære grunde til, hvorfor det er blevet og egentlig altid har været så populært at lægge en kabale, og hvorfor at det er gået fra at de fleste lægger kabalen i hånden, til at de fleste nu vælger at lægge kabalen på deres computer.

Det er vanedannende

De fleste kan måske huske den første gang at de lagde en kabale. Det var måske ikke noget man syntes var specielt eller særlig sjovt og oprivende den første eller sågar måske heller ikke anden gang at den blev lagt. men ligeså stille begynder det at blive mere og mere vanedannende og lige pludselig er det helt naturligt at man vælger at lægge kabalen.

Der er mange varianter

Der er utrolig mange forskellige varianter af 7 kabalen. Det er en af de vigtige grunde til, at så mange bliver ved med at lægge kabalen, for man kan lige lave en lille ændring i form af at lægge en edderkoppe-kabale i stedet for, og lige pludselig er det som om at man begynder forfra. For lige pludselig er man ikke i vante omgivelser længere. Lige pludselig skal man til at tænke på en helt anden måde, og det kan altså godt blive svært. Man skal hvertfald ofte lige bruge et par runder af den nye type kabale for at vende sig til de lidt anderledes regler.

Det er afslappende og afstressende

Der er ingen tvivl om at der er en god grund til at så mange mennesker, og især pensionister vælger at lægge kabalen. For det er nemlig en utrolig afslappende og afstressende fritidaktivitet. Der er faktisk lavet studier, hvor man har målt alle mulige parametre, for folk der har siddet og lagt en kabale. Og det er derfor bevist at hvis man lægger en kabale, så fungerer det både afslappende og i høj grad afstressende.

Rate this post

Skriv en kommentar