Få mere at vide om 7 kabalen

Hvis du endnu ikke har opdaget det så elsker vi alt der har med 7 kabale at gøre. Det er også en enormt spændende at sætte sig ind i 7 kabalens historie, for den er nemlig utrolig gammel. I flere end 100 år har folk lagt 7 kabaler, og det er ikke første gang at mange vælger at bruge en 7 kabale for at lave en afslappende aktivitet, som kan få tankerne afledt fra en stressende hverdag. Dette har været et behov, som har været der i flere århundrede og selvom vi først har de første konkreter beviser for 7 kabalen omkring 1700 tallet i en tysk bog om kortspil og kortkabaler, så er der ingen tvivl om at der er blevet lagt kabaler henover europa og resten af verden i ligeså lang tid som kortspillet har eksisteret. Uanset hvad, så er det spændende at læse en masse ting om kabalerne og deres oprindelse og det er netop det du kan gøre på wikipedias side om 7 kabale. Her er der rig mulighed for at læse meer om reglerne bag 7 kabalen, det er muligt at læse om opstillingen og måske strategier hvis man har lyst til at optimere sine chancer for at lykkedes med 7 kabalen hver eneste gang man væger at lægge en.

Derfor går kabalen op

Hvis man lægger 7 kabalen med kun den ene ide om at man vil have den til at gå op, så kan det være at man går glip af en masse sjove ting som 7 kabalen også går op i. For det er nemlig vigtigt at man løser en 7 kabale fordi at det først og fremmest er sjovt at lave. Det bør aldrig blive en pligt at man absolut skal lægge 7 kabalen, og det kan det ofte gøre, hvis man vælger at lave en 7 kabale bare for at få den løst så hurtigt som muligt. Jo, det er da også sjovt at få en 7 kabale til at gå op så hurtigt som muligt, og det kan være man har en intern konkurrence med en bekendt eller et familie medlem, men dette bør ikke gå igen for alle de gange at man vælger at lægge en kabale. Hvis man lige har fem minutter til at lægge en kabale, så bør man bruge tiden så fornuftigt som muligt, til netop at lægge den med det formål at det skal blive hyggeligt og bekvemt. Man kan evt. få et familiemedlem til at kigge med ved siden af så man er sikker på at kabalen bliver lagt ordentligt. Jamen at få lagt kabalen ordentligt? Det gør jeg da allerede kan det måske være at du nu tænker, men selvom vi ikke sætter spørgsmålstegn ved at du selvfølgelig er en 7 kabalemester, så kan man ikke komme udenom, og der er sågar lavet tests og undersøgelser i dette, at man vil komme til at lave dumme fejl og andre fejl når man lægger kabalen. Det kan man simpelthen ikke komme udenom og derfor er det netop en god ide at få en til at kigge med over skuldren, så disse små ubetydelige fejl måske kan undgås. For nu siger vi godt nok ubetydelige fejl, men når først man får lavet en fejl i 7 kabalen, så kan det være at der sker flere og flere og det kan være at dette er grunden til at kabalen i sidste ende ikke vil gå op som man gerne vil have det! Her vil vi komme med en række råd til hvordan man kan undgå at der sker fejl når du ligger kabalen.

Tag din tid

Det er ekstremt vigtigt at du tager den nødvendige tid, som det tager når du lægger kabalen. Der er ingen grund til at rushe og skynde sig igennem kabalen. Jo selvfølgelig kan det være nødvendigt hvis du vælger at lægge en såkaldt lyn kabale. Her er det vigtigt at man skynder sig da kabalen er på tid, og det derfor kan være at du har en ven eller familiemedlem som du skal stikke. Men som udgangspunkt er det ikke noget vi anbefaler.

Få en til at kigge med

Få en til at kigge med over skuldren, da det kan være at det afhjælper nogle af de gængse fejl man laver. Der er nemlig mange der kommer til at lave fejl, når man fx skal flytte en kortbunke og til en anden. Det er lidt ligesom hvis man spiller kort, eller har et spil kort foran sig. Hvis man ikke får gjort det ordentligt kan det hurtigt gå ud over ens kabale.

Gør det i afslappet omgivelser

Til sidst er det vigtigt at du gør det i afslappede omgivelser hvor du ikke har nogle bekymringer at tænke på. Derfor anbefaler vi at du gør det når du ikke har noget at se til ved siden af. Gør det i stille omgivelser for at få mest muligt ud af din kabale.

 

Husk at du kan prøve en 7 kabale lige her!

Skriv en kommentar