Hvilke kort skal bruges til 7 kabale

Hvis du lægger en 7 kabale så er det unægteligt vigtigt at du finder ud af hvilke kort du har lyst til at bruge. Dette siger sig selv, men der er mange forskellige kort typer som kan bruges og alt afhængigt af hvilke kort man vælger at bruge kan det resultere i en anden oplevelse når man ligger 7 kabalen. Mange vælger i Danmark at bruge de kort, som kaldes “bridge-sized”, da det er disse kort man normalt vil rundt om over landet i forskellige butikker, men der er også et par andre muligheder når man skal lægge sin kabale. Det skal selvfølgelig lige understreges at vi stærkt anbefaler at man lægger kabalen på nettet eller online et andet sted. Det er altid lettere når man først kommer ind i rytmen og begynder at kunne se et mønster i kortene på skærmen, og en anden radikal fordel er, at man ikke kommer til at lave fejl når man først begynder at lægge kabalen på computeren. Det gælder desuden alle kabaler og uanset om man lægger en 7 kabale eller måske en edderkoppe kabale eller en tredje kabale, så er det vigtigt at man ikke går på kompromis med, hvor man vælger sig for, at lægge kabalen.

Men hvis man vil lægge kabalen rigtigt

Men når det så er sagt, så er der selvfølgelig stadig rigtig mange, som vælger at ægge kabalen med rigtige kort. Og derfra hvor vi kom, var at man burde lægge med lige præcis de kort, som man selv finder mest naturligt. Som sagt er der mange danske butikker og forhandlere, der sælger kort i bridge size, og dette er kort som er relativt korte. Det vil sige at de ikke er specielt bredde i bredden, og det er fornuftigt at bruge for mange hvis ikke man har så store hænder fx, eller hvis man synes det evt. er lettere at få overblik over en bunke med lidt færre kort. Men dette er kun i EU, for i USA fx bruger man kort af størrelse poker size, og her vil man opleve at kortene er markant breddere og for mange vil det være en mere naturlig størrelse at benytte sig af det ikke fremgår at de er så dårlige at bruge som andre typer af kort, men når det så er sagt så skal man selvfølgelig bruge de kort typer, som man finder bedst at bruge for ens egen kabale. Når man så er igang med at lægge kabalen eller den 7 kabale man nu er igang med at lægge, så læg mærke til hvordan de nye kort fungere og hvordan de opføre sig. Man bør især være opmærksom på om man heller vil lægge kabalen online, eller hvad man vælger, for når der ikke er flere kort tilbage fra det fysiske kort spil, så er det altså ikke specielt sjovt at skulle på udkig efter nye kort typer, som måske ikke har den helt rigtige bagside. Og netop bagsiden er noget andet som er ekstra vigtigt, for når man først finder nogle kort som har den helt rigtige bagside så ved man at man har fundet det helt rigtige kort som har den helt rigtige farve sammensætning, til netop ens egne præferencer. Disse præferencer kan iøvrigt variere meget fra person til person.

Det handler om at komme igang!

Og apropos at vælge de rigtige bagsider, så kan det ved første øjekast virke som om at det ikke er så vigtigt som man skulle tro. Men det er bare vigtigt at man husker på, at man skal kigge på disse kort i lang tid ofte flere timer fremover, så lad dig ikke narre. Når først du har valgt de rigtige kort så er det bare med at komme igang med at få lagt kabalerne i en fart, så det kommer helt ind under fingrene som man siger det. Hvis man går død i en kabale eller prøver en anden type som måske eksempelvis Napoleon kabalen så skal man hurtigt prøve noget andet, og måske helt lægge kortene fra sig. For noget af det vigtigste når man lægger kabaler er at det aldrig bliver kedeligt. Hvis først det bliver kedeligt ved man, at det er på høje tid med en pause fra kabalerne.

Rate this post

Skriv en kommentar